Biztonsági szolgálat

Biztonsági szolgálat

Biztonsági Szolgálatot nyújtunk:

Cégek
Telephelyek
Raktárak
Gyárak
Üzemek
Vendéglátó egységek
Rendezvények
Forgatások

Védelmét részidős vagy 24 órában vezényelt, képzett őrökkel javasoljuk megoldani.

A jelentkezővel (jelentkezőkkel) teljesítmény tesztet írunk, emellett elvégeztetjük a szükséges általános orvosi és pszichológiai vizsgálatot és ha minden megfelel, akkor kerül sor az új munkatárs felvételére. Kétség esetén a jelentkező lakókörnyezetében tájékozódást végzünk.

A felvételre kerülő munkatársak rendelkeznek a 2005. évi CXXXIII. törvényben előírt személy- és vagyonőr végzettséggel és igazolvánnyal. Az újonnan felvett állomány részére munkába állításuk előtt általános és a helyi ismereteket, munkavédelmi, balesetvédelmi, tűzrendészeti előírásokat is tartalmazó képzést tartunk.

A konkrét szolgálati felkészítés során gondot fordítunk a megbízó üzleti titkai megóvására. Igény esetén a vagyonőrökkel titokvédelmi nyilatkozatot iratunk alá.

A hatályos törvény, illetve rendeletek utasításait, az abban meghatározott jogok és kötelezettségek teljes körét rendszeresen átismételjük, értelmezzük.

Főbb tevékenységeink:

Élőerős őrzés-védelem

Személy-, vagyon-, érték- és objektumvédelem ( kis- és nagyvállalatok, ingóságok és ingatlanok) Biztonságtechnikai, vagyonvédelmi rendszerek telepítése és üzemeltetése (beléptető-, riasztó- és videó megfigyelő, biztonságtechnikai rendszerek, kamerarendszerek, sorompók,  járőr-ellenőrző készülékek)

  • Fegyveres őrzés
  • Járőrszolgálat
  • Portaszolgálat
  • Recepciós

Belső ellenőrzési feladatok ellátása

Alkalmazottak szűrése, biztonsági átvizsgálása (személy, valamint gépjármű be- és kiléptetés ellenőrzése, szondázás, detektoros átvizsgálás, csomag és gépjármű ellenőrzés, mérlegelés ellenőrzése, áruvédelem, belső ellenőrzés)

Recepció-, ügyfél-, információs szolgálat

Saját belső 24 órás felügyelet

Folyamatosan ellenőrízzük őreink éberségét

Az ellenőrzések az alábbi területekre terjednek ki :

kötelmek ismerete;

általános rend, fegyelem;

okmányok megléte, azok vezetése;

külső megjelenés, ruházat állapota;

fegyverviselés szabályai;

esetenként alkoholszondás ellenőrzés;

éjszaka és munkaszüneti napokon telefonos éberségi ellenőrzés.

Kapcsolat

Amennyiben bármi kérdése lenne keressen fel minket elérhetőségeinken vagy írjon nekünk üzenetet.